Dokážu žiť vedľa obrov - Košťál, Daniel
Špecializovaným hobbypredajniam na Slovensku rozmachom veľkoplošných predajní neodzvonilo. Práve naopak, zákazníci sa do nich vracajú. Špecializované predajne sú vyhľadávané v poslednej dobe hlavne vďaka vyššej kvalite ponúkaných tovarov, za ktorú sú zákazníci ochotní priplatiť si. Zákaznícke spektrum. Služby navyše.