Nákupy ovplyvňuje neistota - Hinková-Dibarborová, Andrea
Vianoce sú obdobím, počas ktorého majú zákazníci tendenciu vybočiť zo svojho normálneho nákupného správania. Vplyv finančnej krízy na osobnú finančnú situáciu. Aký bude vývoj ekonomiky Slovenska v roku 2009 v porovnaní s rokom 2008.