Kdo a co ovlivňuje WoM trendy? - Samson, Alain
Kľúčové faktory a najnovšie poznatky o tom, kto je skutočným hýbateľom na poli word of mouth (WoM) marketingu. Hodnotenie trendov šírenia noviniek, či spoločenskej epidémie Duncanom Wattsom. Teória vplyvných autorít - názorových vodcov (opinion leaders). Sociometrické teórie, ktoré vyzdvihujú dôležitosť vlastnosti siete a uprednostňujú vzťahové štruktúry. Stanley Milgram - skúmajúci spoločenské siete. Konečný účinok závisiaci od ľudí, ktorí sú v spoločenskej sieti. Komplikovaný vzťah medziľudského ovplyvňovania (influencer marketing).