Nový cestný zákon nebude všeliekom - Ondera, Peter
Dopravné nehody a úmrtia pri dopravných nehodách. Vývoj dopravnej nehodovosti za roky 1998-2007. Celoročné štatistiky a počet úmrtí pri dopravných nehodách. Zlyháva najmä ľudský faktor. Nový cestný zákon nevyrieši všetky problémy, ale prinesie oveľa prísnejšie sankcie. Kontroly dopravnej polície, zvýšenie počtu policajtov.