Nariadenie Komisie (ES) č. 1126/2008 z 3. novembra 2008, ktorým sa v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1606/2002 prijímajú určité medzinárodné účtovné štandardy
Informácia o prijatých medzinárodných účtovných štandardoch. Vzhľadom na rozsah medzinárodné účtovné štandardy nie sú zverejnené. Budú vydané v osobitnej publikácii na začiatku roku 2009.