SWOT analýza - účinný prostriedok v ohodnocovacom procese podniku - Križanová, Anna
SWOT analýza - jeje ciele. Konfrontácia vnútorného prostredia podniku s vonkajším okolím podniku, ktorej výsledkom je pozícia podniku v porovnaní s konkurenciou. Analýza príležitostí a ohrození. Analýza silných a slabých stránok. Aplikácia SWOT analýzy. Vyhodnotenie SWOT analýzy - jasný prehľad o situácii vo vnútornom a vonkajšom prostredí podniku.