Fúzie a akvizície spoločností - Fabian, Peter
Zlúčenie, splynutie a rozdelenie podnikov z účtovného hľadiska. Účtovanie splynutia, zlúčenia a rozdelenia spoločností - výklad a praktické príklady. Zlúčenie, splynutie a rozdelenie spoločností z hľadiska slovenskej daňovej legislatívy. Správa daní. Daň z príjmov. Daň z motorových vozidiel.