Emočná inteligencia v manažérskej práci - Prodaj, Martin
Dôležitosť emočných faktorov pre dosahovanie výsledkov v práci. Emočná inteligencia (EQ) a jej zložky. Emočná inteligencia v práci manažéra. Ako rozvíjať emočnú inteligenciu. Perspektívy emočného manažmentu.