Nepriama fiškálna podpora výskumu, vývoja a inovačného rozvoja v krajinách Európskej únie - Bujňáková, Tatiana
Komparatívna analýza nepriamej fiškálnej podpory výskumu, vývoja a inovačného rozvoja v členských krajinách EÚ. Daň z príjmov právnických osôb v krajinách EÚ. Teoretické vymedzenie nepriamej fiškálnej podpory výskumu a vývoja. Porovnanie foriem priamej a nepriamej podpory výskumu a vývoja. Prehľad fiškálnej podpory vedy a výskumu v krajinách EÚ. Prehľad kľúčových prvkov fiškálnej podpory výskumu a vývoja v krajinách EÚ. Hrubé domáce náklady na výskum a vývoj v krajinách EÚ.