O jednej modifikácii metódy krížových interakcií - Terek, Milan
Metóda krížových interakcií ako skupina techník, ktoré umožňujú vymedzenie zmien v pravdepodobnostiach nastatia určitého súboru udalostí, v dôsledku nastatia jednej z nich. Metóda Monte Carlo ako modifikácia metódy krížových interakcií.