Zákon z 26. novembra 2008, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov ...
Zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 465/2008 Z.z. Za novelou zákona nasleduje Dôvodová správa k tejto novelizácii.