Využitie znalcov v daňovom konaní - Harumová, Anna, 1955-
Znalecká činnosť ako nevyhnutná súčasť rozvoja podnikateľských aktivít. Znalecký posudok pri dani z dedičstva, darovania a prechodu nehnuteľností. Znalecký posudok v daňovom exekučnom konaní. Znalecký posudok ako podklad k odhaľovaniu daňových únikov, k neoprávnenému odčerpávaniu prostriedkov štátneho rozpočtu.