Zákon č. 283/2002 Z.z. zo 16. mája 2002 o cestovných náhradách ...
Zákon č. 283/2002 Z.z. o cestovných náhradách v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 475/2008 Z.z. Za znením zákona nasleduje Dôvodová správa.