Balanced scorecard - cesta k úspechu v strategickom riadení podnikov - Hudáková, Ivana, 1976-
Balanced scorecard v teoretickom poňatí. Ciele a ukazovatele BSC. Dôvody pre zavedenie metódy BSC v podnikoch. Implementácia Balanced scorecard. Spätná väzba a jej význam.