Metódy a techniky manažmentu - nové chápanie a prístupy - Záležáková, Eliška
Metódy a techniky používané v súčasnom manažmente. Znalostný manažment. Učiaca sa organizácia. Outsourcing. Benčmarking. Manažment zmien. Turnaroud. Six sigma.