Komparácia regiónov Slovenska na základe analýzy príjmov - Stašáková, Stela
Analýza nerovnosti príjmov na Slovensku. Údaje sú získané v rámci EU SILC 2005 a 2006. Intervalové rozdelenie disponibilných ročných príjmov domácností v jednotlivých krajoch SR.