Vnútorná migračná politika EÚ - tienistá stránka Európskej integrácie - Klus, Martin
Migračná politika EÚ pre krajiny, ktoré vstupovali do EÚ v roku 2004 a 2007. Zavedenie prechodných období pre vstupujúce štáty. Migračná politika EÚ a jej dosah na SR.