Výpočet miezd a platov po prechode na euro - Strýčková, Jolana
Praktická aplikácia ustanovení noviel zákonov prijatých v súvislosti s prechodom na menu euro v SR. Analýza pravidiel pre zaokrúhľovanie peňažných hodnôt po zavedení meny euro a ilustračné príklady na výpočet čistej mzdy zamestnanca v eurách od 1.1. 2009