Moderné trendy vo výučbe jazykov pre špecifické ciele - Bláhová, Mária
Úloha jazykov v znalostnej spoločnosti. Globalizácia a komunikácia. Cieľové skupiny. Aký typ jazyka je najvhodnejší? Vysvetlenie pojmu "globish". Interkultúrna kompetentnosť.