Vplyv globalizácie na odbornú jazykovú prípravu študentov pre potreby praxe - Helmová, Milena, 1954-
Globalizácia a potreba znalosti cudzích jazykov (minimálne dvoch). Potreba znalosti cudzích jazykov u budúcich ekonómov. Výučba cudzích jazykov na Ústave jazykov EU v Bratislave. Systém prenosu kreditov ECTS. Kreditový systém výučby jazykov.