Účtovná závierka podnikateľov za rok 2008 - základné informácie - Šlosárová, Anna
Informácia o najdôležitejších právnych normách, ktoré boli priajé v súvislosti s prechodom SR na euro. Zmeny v podvojnom účtovníctve pre podnikateľov.