Demografický vývoj v krajských mestách SR - Glaser-Opitzová, Helena, 1964-
Analýza demografických charakteristík za regionálne centrá SR. Demografický vývoj a zmeny v štruktúre obyvateľstva podľa pohlavia. Veková štruktúra obyvateľstva. Ukazovatele demografickej závislosti. Migrácia.