Senzibilita detí voči reklame - Pásztorová, Jana, 1960-
Deti ako spotrebitelia. Charakteristika detí. Deti a reklama. Sledovanie citlivosti slovenských detí vo veku 10-15 rokov voči reklame, s dôrazom na televíznu reklamu.