Regulačné diagramy v praxi - Janiga, Ivan
Nesprávne používanie regulačných diagramov v podnikoch. Problematika je demonštrovaná na dátach zo strojárskeho podniku. Regulácia pôvodných dát veličín ZNK a pH.