Inovatívny prístup v riadení a jeho uplatnenie v stavebnom podniku - Mesároš, Peter
Teoretické chápanie koncepcie manažmentu znalostí, jeho úlohy a možnosti uplatnenia sa v modernej spoločnosti. Na základe prieskumu týkajúceho sa manažmentu znalostí autori ukazujú, ako vnímajú tento pojem stavebné podniky na východnom Slovensku a v čom vidia jeho najväčšie prínosy.