Spracované výsledky prieskumu nákupných podmienok obyvateľov Slovenska v roku 2007 - Horňáková, Lucia, 1982-
Stručné zhrnutie názorov obyvateľov na úroveň a kvalitu nákupných podmienok na Slovensku v oblasti nákupu bežného potravinárskeho tovaru. Prezentácia spracovaných výsledkov prieskumu.