Vybrané aspekty e-konkurenčného prostredia - zohľadnenie národných a regionálnych špecifík - Vokorokosová, Renáta, 1967-
Konkurenčné prostredie a štruktúry tokov hodnôt v moderných trhových ekonomikách. Kotlerov model štruktúry tokov v trhovom prostredí odvetvia. E-konkurencieschopnosť a vybrané indexy jej diagnostikovania. Slovenské podniky v e-konkurenčnom prostredí novej ekonomiky. Regionálne a firemné špecifiká e-konkurenčného prostredia v SR. Región Sobranecko - Zemplín - Košický kraj. Možnosti a budúcnosť regiónu. E-konkurenčné prostredie regiónu.