Znalostný manažment v kontexte informatických vied - Rakovská, Eva, 1963-
Definovanie znalostného manažmentu v súvislosti s informačnými technológiami. Organizovanie znalostí vo firme a prostredie ovplyvňujúce životný cyklus znalostí. Znalostný manažment a internetové technológie. Podnikanie založené na inteligentných internetových technológiách.