Bioenergia - Prividi, Dagmar
Historické pohľady na biopalivá. Pojmová schéma na porozumenie bioenergie. Porovnanie charakteristík tradičných a moderných biopalív. Tradičná bioamasa. Moderné biopalivá a ich využitie. Hlavné typy biopalív. Prečo využívať biopalivá.