Developing E-commerce page through the tutorial - Hasan, Jamal
Analýza procedúry vzdelávania (vedená tútorom) obchodných informácií a elektronického obchodu. Definícia oblasti informačných systémov. Definícia úlohy. Implementácia úlohy. Využitie informačných systémov a ich implementácia v elektronickom obchode. Inštalácia systému a podsystémov.