Reklama z hľadiska DPH - Ondreášová, Zuzana
Reklama a jej význam. Pojem reklamnej služby nedefinuje Smernica č. 2006/112/ES a ani národná legislatíva. Spory členských krajín s komisiou, ktoré riešil ESD. Miesto dodania reklamnej služby. Prenos daňovej povinnosti. Zaplatenie preddavku za reklamnú službu. Deň vzniku daňovej povinnosti. Predmetom slovenskej DPH totiž môže byť len taká reklamná služba, ktorej miesto dodania je v tuzemsku.