Informatika B v Moodle - Trochanová, Hana
Elektronické vzdelávanie (e-learning) na vysokej škole. Informatika B v Moodle na Fakulte hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave. Prínosy kurzu z pohľadu učiteľa a študentov.