Multiculturalism and national cultures in Eastern Europe - Buzalka, Juraj
Charakteristika kultúrnych vzťahov v Európskej únii. Multikulturalizmus v post-poľnohospodárskej východnej Európe. Výučba multikulturalizmu. Multikulturalizmus v strednej a východnej Európe.