Alexander Dubček a Európa - Laluha, Ivan
Vízia Alexandra Dubčeka postavená na humanizme, demokracii, a solidarite. Pôsobenie A. Dubčeka v slovenskej politike. Európska orientácia A. Dubčeka. Spoločný európsky dom.