Kríza a programy vzdelávania v podnikoch - Burger, Ivan
Vplyv krízy na podnikovú sféru. Zníženie objednávok. Proaktívne vzdelávanie manažmentu. Generický model: typické vzdelávacie potreby manažérov. Manažérska príprava programovej vrstvy: strategická orientácia. Vytváranie podnikového prostredia. Štartovanie a realizácia podnikových procesov. Dosahovanie cieľov prostredníctvom ľudí. Budovanie vysokého potenciálu svojho oddelenia. Synergia v príprave podnikového manažmentu.