Kríza: Zastavte zhoršovanie výkonnosti skôr, než začne!
Popis prístupov, ktoré sa môžu využívať pri riadení všetkých typov pracovníkov nezávisle od ich talentu a ambícií, ale sústreďuje sa predovšetkým na to, ako vyťažiť maximum z B-hráčov v podnikoch:, ako ich riadiť, motivovať a ako im pomôcť plne využívať potenciál.