Sú vo vašom podniku premrhané talenty?
Muži preberajú aktívnu úlohu vo vyjednávaní o plate a zariadení na rozdiel od žien. Ak podnik túto zvláštnosť nepodchytí, nevyužíva plný potenciál svojich šikovných zamestnankýň. Nevýhoda pre podnik. Všímanie si tohto faktu manažmentom.