Zavedenie meny euro a jednoduché účtovníctvo na prelome rokov 2008 a 2009 a v roku 2009 - Fabová, Zdenka
Základné informácie súvisiace so zostavovaním účtovnej závierky v jednoduchom účtovníctve za rok 2008 a účtovaním po zavedení eura v roku 2009.