Analýza vybraných oblastí fiškálnej politiky v kontexte vstupu do EMÚ na príklade ČR a SR - Mirdala, Rajmund
Vládne výdavky v ČR a SR v rokoch 1995-2006. Veľkosť vládneho sektora a miera prerozdeľovania. Štruktúra verejných výdavkov. Výdavkovo náročné sektory. Saldo verejných financií. Verejný dlh. Predpokladané trendy vývoja ekonomiky ČR a SR do roku 2009.Odporúčania pre hospodársku politiku.