Zákon č. 497/2008 Z.z. zo 6. novembra 2008 ...
Zákon č. 497/2008 Z.z. zo 6. novembra 2008, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov. Nekalé obchodné praktiky voči spotrebiteľovi.