Kosovská loterie - Tesař, Filip
Uznanie nezávislosti Kosova 52 členskými štátmi OSN. Kosovo ako politické dieťa Severu. Pohľad na ostatné uznané štáty: Tchaj-wan, Západná Sahara, Palestína. Obavy z domáceho separatizmu - najväčšia prekážka pre uznanie Kosova. Čakanie na verdikt Medzinárodného súdneho dvora.