Competitiveness of national economy: problems of regulation - Nurmukhanova, Gulnara
Budúcnosť hospodárskeho vývoja Kazachstanu. Predstavenie kľúčových vývojových parametrov a rast konkurencieschopnosti národnej ekonomiky.