Analýza procesu harmonizace daňového systému Chorvatska s právem ES - Tatárová, Martina
Súčasný daňový systém v Chorvátsku. Analýza procesu harmonizácie chorvátskeho daňového systému s požiadavkami Európskej únie. Očakávané zmeny.