Význam přímych zahraničních investic pro rozvoj čínské ekonomiky - Kratochvíl, Jakub
Stručná charakteristika súčasnej ekonomiky Tibetu. Kanton ako hospodársky zázrak. Analýza motivácie zahraničných investorov. Jednásty päťročný plán ČĽR. Reforma štátnych podnikov.