Vzdelávanie v IT a jeho nové formy - Mlynčár, Vladislav, 1962-
Príspevok si kladie za cieľ ukázať nové možnosti vzdelávania prostredníctvom interaktívneho výučbového softvéru, za účelom lepšieho pochopenia učiva a jeho implementácie do všetkých foriem vzdelávacieho procesu.