Personal characteristics and job satisfaction - Franěk, Marek
Modely zamestnaneckej spokojnosti. Osobné vlastnosti a zamestnanecká spokojnosť: pohlavie, vzdelanie, vek. Osobnosť zamestnanca a zamestnanecká spokojnosť. Prieskum zamestnaneckej spokojnosti v Českej republike. Metódy: účastníci, meranie spokojnosti. Výsledky.