Výdavky a príjmy na sociálnu ochranu v regionálnom porovnaní NUTS0 - Petrášová, Alexandra
Pohľad na systém sociálnej ochrany v Slovenskej republike v roku 2005 v porovnaní s členskými štátmi EÚ. Rozdielne systémy financovania sociálnej ochrany v krajinách EÚ.