Leadership dimension of manager's work - Slávik, Štefan, 1955-
Funkcia manažéra, manažérske zručnosti. Nároky kladené na manažérov v súčasnej dobe. "Alegória" vedenia (vodcu) v modernom manažmente. Prerod od špecialistu na vodcu. Profesionalizmus vodcovstva (manažérstva). Trénovanie vodcovstva.