Manažment znalostí vo výučbe - Polášek, Ivan
V oblasti ekonómie a informačných technológií (IT) prebieha v posledných desaťročiach búrlivý vývoj a preto je potrebné neustále aktualizovať obsah výučby nielen na prednáškach, ale aj v rámci cvičení, samostatných projektov a podobne. Autor sa v príspevku zameral na niektoré klasické ale aj moderné oblasti IT a manažmentu znalostí (MZ) a ich možnosti zaradenia do výučby pomocou tvorby projektu či už v rámci tímu alebo ako vedenie a vypracovanie bakalárskych a diplomových prác. Bola identifikovaná aj zaujímavá doména Gratex Knowledge Office, ktorá poskytuje možnosti využitia technológií MZ, IT a umelej inteligencie.