Vliv vybraných faktorů na vývoj spotřebitelských úvěrů v ČR - Poměnková, Jitka
Overenie hypotézy, či rastúce zadĺženie domácností spotrebnými úvermi je viac ovplyvnené zmenou úrokových sadzieb alebo zmenou reálnych miezd pri naznačení vplyvu ostatných faktorov, ktoré ovplyvňujú zadĺženie domácností v Českej republike.